BORBENE I NEZAUSTAVLJIVE Virovitičke košarkašice Z-13 protutnjale Križevcima

U 5. kolu Regionalne lige Sjever (Z-13) košarkašice ŽKK Virovitica gostovale su u Križevcima kontra Radnika. Ekipa s kojom su prijašnjih godina vodile neizvjesne bitke ovaj put nije mogla parirati raspoloženim Virovitičankama.

Prva dama ekipe bila je Mia Deskar sa čak 29 postignutih koševa. Već standardno u stopu su je pratile sestre blizanke Lucija i Lana Cindrić sa 15, odnosno 14 koševa. Odličnu partiju odradila je Iva Kurjančić koja je već standardnom velikom broju asistencija i odličnoj organizaciji igre dodala i 9 koševa dok je u skokovima dominirala Ema Marjanović.

Trener Robert Fritz po tradiciji dao je priliku svim igračicama, što su iskoristile Zara Prebeg, Ena Ištvanović, Marta Leda Kalaš i Lara Ganić te se uz nekoliko uspješnih akcija upisali u strijelce, dok je Martina Sabo i ovaj put svojom borbenošću iščupala nekoliko “mrtvih” lopti.

Sve u svemu borbeno i požrtvovno do već četvrte pobjede u pet susreta, ovaj put sa čak +28.

ŽKK Radnik Križevci – ŽKK Virovitica 54:82

ŽKK Virovitica: Ištvanović 2 , Deskar M. 29 , Cindrić La. 14, Cindrić Lu. 15, Marjanović 2, Kurjančić 2, Kalaš 2, Ganić 2 i Sabo. Trener: Robert Fritz.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content