DA SE MENE PITA Treba li nam pauk u Virovitici?

Svaki dan svjedoci smo bahatih i nemarnih vozača koji se ponašaju kao da za njih pravila ne vrijede, neovisno je li riječ o divljanju u vožnji na cestama ili bezobrazluku na parkiralištima.

Parkiraju krivo, uzimaju mjesta rezervirana za osobe sa invaliditetom, pakriraju gotovo na pješačkom prijelazu, blokiraju nogostupe i druge automobile – o vozačima koje nije briga za druge pokazuje svakodnevna praksa.

IMG 4048 Fotor 1

Prema postojećem komunalnom redu, za krivo parkiranje vozač će zaraditi novčanu kaznu, no je li ona dovoljna? Treba li Virovitici pauk, koji bi efikasnije riješio ovaj problem, odvukao vozilo koje je krivo parkirano, a vozač bi pritom trebao platiti i intervenciju, kao i “ležarinu”?

Dok jedni zauzimaju i više nego što im treba, postoje savjesni vozači koji znaju biti maštoviti, kad se pronalaženja mjesta za parkiranje tiče, pa jedno parkirno mjesto koriste za dva automobila i pritom nikome ne smetaju.

14045612 610094135835073 1489371793744410452 n 1

Koja su vaša iskustva i što vi mislite o ovoj temi, recite nam u našoj novoj rubrici gdje ste glavni komentatori upravo vi! (www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content