LUKAČ 05 POČEO S PRIPREMAMA Filip Buđak pojačava vratarsku konkurenciju

U ponedjeljak, 4. veljače nogometaši Lukača 05 počeli su službeno s pripremama za proljetni dio sezone u prvoj županijskoj ligi. Prvi trening su odradili u sportskoj dvorani Osnovne škole Augusta Cesarca u Špišić Bukovici.

– Od početka siječnja dva puta tjedno koristimo termine u sportskoj dvorani, a sada krećemo s ozbiljnim pripremama. Prvih tjedana kombinirat ćemo treninge u sportskoj dvorani i na našem igralištu, a zatim ćemo u potpunosti izaći na travnjak – rekao je trener Miroslav Čor.

IMG 4346 Custom e1549364662680

Na prvom okupljanju petnaestak igrača, a nekolicina se nije pojavila zbog bolesti ili poslovnih obveza. Na prvom okupljanju pojavio se i Filip Buđak. Dojučerašnji vratar četvrtoligaša Virovitice pojačat će konkurenciju između vratnica.

– Uz Filipa pregovaramo s još dva-tri igrača, koje bi željeli vidjeti u našim redovima. Cilj nam je ostati u vrhu. Jesenske utakmice su pokazale da možemo parirati svim momčadima. Igrači su prava klapa i to donosi rezultat – rekao je Andreas Černeli, prvi suradnik trenera Čora.

IMG 4355 Custom
Prvo ovogodišnje pojačanje Lukača 05 Filip Buđak

U subotu, 9. veljače dogovorena je prva pripremna utakmica. Lukač 05 na svom terenu ugostit će nogometaše Slatine.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”505571″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content