LAVICE UZ DOSTA MUKE DO NOVIH BODOVA Pobjeda nad Garešnicom za povratak na 1. mjesto

Trenerice Zdenke Premužić i dijela seniorskog sastava 1234 Virovitice nije bilo nekoliko dana zbog odlaska na Državnu završnicu za kadetkinje u Umag. Ta se razdvojenost ekipe osjetila u prvom dijelu utakmice s Garešnicom. Gotovo sve virovitičke igračice djelovale su više kao uspavane ljepotice, a ne kao Lavice.

Trome i spore u napadu, uspavane u obrani, nisu igrale na razini ovogodišnjih nastupa u drugoj ligi. Gošće iz Garešnice koriste pruženo i gotovo cijeli prvi dio bile su u prednosti.

IMG 8336 Custom

Virovitičanke su uspjele povesti u dvadeset devetoj minuti (14:13), ali do odmora gošće ponovno vode (14:15). Trenerica Premužić u svlačionici je očito uspjela pronaći neku čaroliju za hitno buđenje Lavica iz zimskog sna.

Virovitičke rukometašice na teren izlaze odlučne i vrlo brzo prave prednost od šest zgoditaka. Kada su trebale dotući protivnice ponovno su stale, što koriste gošće i ponovno dolaze na tri gola zaostatka. U posljednjih pet minuta prednost domaćih igračica ponovno raste na +6.

IMG 8351 Custom

Proljeće je pred vratima i nadamo se da se virovitičke Lavice neće ponovno vraćati u zimski san, jer su pred njima sve ozbiljnije utakmice, koje moraju dobiti, ako žele ostati na prvom mjestu.

1234 Virovitica – Garešnica 30:24

U utorak, 19. ožujka rukometašice 1234 Virovitice gostuju kod Broda u Slavonskom Brodu.

Za 1234 Viroviticu su igrale: Devald, Hrvoić 2, Jezerčić, Veršec, Đud 4, Hudoletnjak 17 (6), Maja Biuk, Mustač (5+0), Medved 1, Zupčić, Bardić, Prpić, Deskar 6, Oštrić, Miklić i Iva Biuk (4+0). Trenerica: Zdenka Premužić.

Sedmerci: 6 (6)

Isključenja: 4 minute (Maja Biuk i Hrvoić po dvije minute).

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

IMG 8338 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content