Na 24. Viroexpu predstavit će se 31 izlagač iz Mađarske

Gospodarstvo Mađarske se već tradicionalno, od 2001. god. predstavlja na Viroexpu, međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede. 2004. god. i 2015. god. Mađarska je bila zemlje partner sajma.

Na ovogodišnjem 24. Viroexpu, gospodarstvo cijele Mađarske predstavlja se na zajedničkom izložbenom prostoru, u organizaciji Veleposlanstva Republike Mađarske, Ureda za trgovinu sa šesnaest izlagača na 150 m2 izložbenog prostora, od čega 80 m2 u hali, a 70 m2 na otvorenom prostoru.

Temeljem međusobne suradnje sajmova Gazdanapok iz Szentlorinca i Viroexpo iz Virovitice, te suradnje Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitice i Trgovačko-industrijske komore županije Somogy iz Kapošvara i Poduzetničkog centra županije Baranya iz Pečuha, te Sporazuma o suradnji županije Somogy i Virovitičko-podravske županije predstavit će se ukupno petnaest izlagača iz Barča, Pečuha i Kapošvara.

20190219 015036
foto: HGK-ŽK Virovitica

Na poslovnom susretu u Trgovačko-industrijskoj komori SKIK u Kapošvaru, Jozsef Varga, predsjednik i Krisztina Nemeth, direktorica, potvrdili su predstavnicima HGK – Županijske komore Virovitica Milanu Vanđura, direktoru i Suzani Kolesarić, višoj stručnoj suradnici, na 24. Viroexpu, prezentaciju gospodarstva županije Somogy, te osobito sudjelovanje Klastera hrane.

Iz Poduzetničkog centra iz Pečuha potvrdili su da će organizirano autobusima sajam posjetiti preko stotinu posjetitelja iz Mađarske i Rumunjske.

(www.icv.hr, HGK-ŽK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content