HUMANITARNA AKCIJA Biciklisti prikupili 3260 kuna za udrugu “Veliko srce Malom srcu”

Klub za ekspedicionizam i sport Virovitica organizirao je danas (nedjelja), u suradnji s udrugom Veliko srce Malom srcu, biciklijadu humanitarnog karaktera, a povodom Svjetskog dana zdravlja. Start biciklijade bio je na novouređenoj šetnici ispred gimnazije, a okupilo se stotinjak biciklista svih uzrasta. Cilj biciklijade bio je u parku u Suhopolju gdje je organiziran ručak za sve sudionike.

56828050 2321692141215889 9176710885085806592 n

Na ovoj humanitarnoj biciklijadi prikupljeno je 3260 kuna, a dodatnih 1000 kuna donirala je i Turistička zajednica općine Suhopolje te će kompletan iznos biti predan predstavniku udruge Veliko srce Malom srcu. Udruga Veliko srce Malom srcu je neprofitna, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. Osnovana je 1994. godine u Zagrebu kao takva je jedna od najstarijih u Hrvatskoj.

MG 3466

Partneri biciklijade bili su Virovitičko – podravska županija, Turistička zajednica Virovitičko – podravske županije, Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko – podravske županije, Sportska zajednica grada Virovitice, Turistička zajednica Opčine Suhopolje i Diba d.o.o. Suhopolje.

– Od srca smo zahvalni svim organizatorima biciklijade, odaziv je bio predivan, dobili smo novi ‘vjetar u leđa’ i puni snage ulazimo u novu humanitarnu akciju. Želimo uz pomoć dobrih ljudi skupiti novac za još jedan AVD (automatski vanjski defibrilator) uređaj i hvala svim dobročiniteljima i tvrtkama koje nam u tome pomažu – rekla je Irena Gros u ime Udruge Veliko srce Malom srcu, sretna što je, kaže, biciklijada pokazala tako lijepo zajedništvo.

Izrazila je želju svih članova da se godišnje druženje Udruge Veliko srce Malom srcu, na nacionalnoj razini, jednom održi i na području naše Županije. (www.icv.hr, mr, foto: M. Rođak & D. Buketa)

MG 3524

[g-gallery gid=”519412″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content