KINO SLATINA Pogledajte što vas očekuje ovog filmskog vikenda u Slatini

PROGRAM VELIKE DVORANE

SHAZAM!
-akcija, komedija

petak, 05.04. u 19:00
subota, 06.04. u 19:00
nedjelja, 07.04. u 19:00

Svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije da oni izađu. U slučaju 14-godišnjeg dječaka Billyja Batsona potrebno je reći SHAZAM! Njemu je drevni čarobnjak dao moć da se po potrebi transformira u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvijek dječak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njim! Može li letjeti? Ima li rendgenski vid? Može li izbaciti munje iz svojih ruku? Shazam isprobava granice svojih moći, ali morat će brzo ovladati njima kako bi se borio protiv smrtonosnih sila zla koje kontrolira dr. Thaddeus Sivana.

Cijena ulaznice: 25 kn

GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA
-horor

petak, 05.04. u 21:30
subota, 06.04. u 21:30
nedjelja, 07.04. u 21:30

Film prati dr. Louisa Creeda, koji nakon preseljenja iz Bostona u idilični Maine, sa svojom ženom Rachel i njihovo dvoje djece, otkriva misterioznu grobnicu skrivenu duboko u šumi blizu njihovog novog doma. Kada ih zadesi nesreća, Louise potraži pomoć neobičnog susjeda, Juda Crandalla, što izazove opasnu lančanu reakciju, koja će osloboditi neizrecivo zlo s užasnim posljedicama.

Cijena ulaznice: 25 kn

PROGRAM ART DVORANE

UFURAJ SE I PUKNI
-komedija

petak, 05.04. u 20:00
subota, 06.04. u 20:00
nedjelja, 07.04. u 20:00

Krešo je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica. Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći. Predstavnica stanara, Dragica Švorc, ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari. Caffe bar “Savanna” je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled.

Cijena ulaznice: 25 kn

(www.icv.hr, POU Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content