POBIJEDILI GARIĆ 4:2 Nogometaši Slatine u Garešnici nastavili s proljetnim uspjesima

Na gostovanju u Garešnici, u 18. kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, nogometaši Slatine pobijedili su domaći Garić rezultatom 4:2.

Pred sam odlazak na odmor Slatinčani su poveli autogolom Mihaela Kurjančića, Virovitičanina koji igra za Garić. Na početku drugog dijela utakmice zgodicima Luke Čubelića u 51. minuti i Dominika Hodaka, slatinski nogometaši povećavaju svoju prednost na 3:0.

Pred kraj utakmice domaća momčad koristi dvije prilike i smanjuje slatinsku prednost na 3:2. U posljednjoj minuti utakmice Hodak svojim drugim zgoditkom postavlja konačni rezultat 4:2 i potvrđuje novu gostujuću pobjedu Slatine. Ovom pobjedom slatinski nogometaši nastavili su svoj uspješni proljetni niz.

-U Garešnici smo odigrali bez četiri standardna prvotimca. Osvojeni su važni bodovi. U srijedu gostujemo u Gornjem Bazju, gdje igramo kup utakmicu s Bratstvom. Ponovno nećemo biti kompletni zbog školskih i radnih obveza naših igrača, ali vjerujem u prolazak u poluzavršnicu – optimističan je bio trener Slatine Damir Pemper.

Garić Garešnica – Slatina 2:4
Najbolji igrač u redovima Slatine: Dominik Hodak

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content