VIROVITICA VOLI VLAKOVE Mali maketari izrađivali vlastite diorame s prugama, drvećem i cvijećem

„Virovitica voli vlakove“ u četvrtak je u svojim prostorijama na Željezničkom kolodvoru okupila male kreativce na Uskrsnoj maketarskoj radionici. Radionica je održana pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Virovitice. Ovi mali maketari dobili su priliku izraditi vlastite male diorame s prugama, drvećem i cvijećem. U izradi su dodatno uživali, jer su izrađene diorame mogli ponijeti kućama.

Voditelji radionica, Marijan Posarić, Robert Bogović, Goran Denac i Irena Iličić, izuzetno su zadovoljni reakcijama djece.

– Reakcije su odlične kad djeca sama vide da iz jedne prazne pločice od 20 x 10 cm uz malo truda i kvalitetnih materijala, koje i sami koristimo pri izradi diorama i maketa, mogu nastati prave male živopisne scenografije – rekao je Goran Denac te istaknuo kako ih reakcije djece na njihovu izložbu iznova oduševljavaju.

– Svaki novi osmijeh i svaki novi “vau kako je ovdje lijepo” nas motivira da radimo i trudimo se još i više – istaknuo je, dodavši kako se često mališani ne žele odvojiti od njihovih vlakova.

– Djeca se ne daju kući, radionica je završila za 60 minuta, a neki su ostali do 8 sati navečer – s osmijehom nam je rekao G. Denac. (www.icv.hr, ml)

[g-gallery gid=”522060″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content