“ZA ROBIJA” Viro Virovitica sudjeluje u humanitarnoj utakmici za teško oboljelog mladog rukometaša

U srijedu, 17. travnja u školskoj sportskoj dvorani Brod u Slavonskom Brodu odigrat će se humanitarna utakmica između rukometnog kluba Brod i selekcije rukometaša Slavonije i Baranje, s početkom u 18 sati.

Ovom humanitarnom akcijom u kojoj će sudjelovati rukometaši diljem Slavonije, skupljat će se novčana sredstva za pomoć rukometašu Broda Robertu Filipoviću, koji je teško obolio i sada treba pomoć. Mnogi rukometaši i slavonski rukometni klubovi odazvali su se pozivu RK Brod te se očekuje lijepa sportska i humanitarna priredba. Na istoj će sudjelovati i četvorica rukometaša Viro Virovitice: Luka Moslavac, Karlo Vašarević i Ivan Vulić zajedno sa trenerom Damirom Vašarevićem, dok će Ivan Janjić ovom prilikom igrati za svoj matični RK Brod.

Po riječima organizatora za utakmicu vlada veliko zanimanje, pa je dosada ulaznicu po cijeni od 30 kuna kupilo gotovo tisuću gledatelja. RK Viro Virovitica sa zadovoljstvom se uključio u akciju s ciljem da prikupljena sredstva pripomognu ozdravljenju mladog rukometaša.

(www.icv.hr, RK Viro Virovitica, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content