9. SUSRETI UMIROVLJENIKA Slavlje „konopaša(ica)“ iz Voćina i Podgorja, a kuglu najdalje bacaju Kaja Dolenčić i Marijan Mikić

Povlačenje užeta i ove godine je bila disciplina na kojoj se je najviše navijalo 9. susreta umirovljenika VPŽ. Kod muškaraca, „konopaši“ iz Voćina najbolje vuku i njihovo je bilo zlato. Iza njih smjestili su se Lukačani i momčad iz Rezovačkih Krčevina. Kod žena, ekipa Podgorja je osvojila zlato, srebro je otputovalo u Golo Brdo, a bronca u Slatinu.

Kaja Dolenčić iz Golog Brda i Marijan Mikić iz Orahovice najbolji su u bacanju kugle. Kaja je ostvarila rezultat od 8,50 metara, do nje je prva bila Ivana Valentić (Golo Brdo) sa 8,47, dok se broncom okitila Bogdanka Virag (Milanovac) sa 7,71. Marijan Mikić imao je 10,93 metara, a do njega su se „natiskali“ srebrni Danijel Valentić (Golo Brdo) sa 10,62 i Darko Abramović (Lukač) sa 10,59. Nagrade su im dodijelili, te čestitali na uspjehu, saborska zastupnica Vesna Bedeković i virovitičko-podravski župan Igor Andrović. (www.vpz.hr, foto: M. Rođak i K. Toplak)

[g-gallery gid=”528379″]

[g-gallery gid=”528364″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content