„DVORAC, PARK I JA“: Budite kreativni i originalni – sudjelujte u natječaju za najbolju selfie fotografiju

U sklopu predstavljanja Integriranog razvojnog programa “5 do 12” za Dvorac, koje će se u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i EU fondova održati u Virovitici u subotu, 18. travnja, Grad Virovitica organizira nagradni natječaj “Dvorac, park i ja” za najbolju selfie fotografiju.

Pošto će u sklopu “Dana otvornih vrata” biti predstavljeni obnova Dvorca Pejačević i Gradskog parka, motiv fotografije mora biti vezan uz projekt, što znači da se na selfiju mora vidjeti motiv iz parka, dvorac Pejačević, fontana, šetnica…

Svaki sudionik može poslati najviše jednu autorsku fotografiju s osobnim podacima do 16. svibnja do 24 sata na e-mail [email protected] . U predmetu maila je potrebno naznačiti “Za nagradni natječaj”.

Povjerenstvo u sastavu: Dario Vranek, Ivan Borbaš i Martina Bašić izabrat će četiri najbolja selfija, čiji će autori biti nagrađeni poklon karticama u novčanim iznosima: 400 kuna za 1. mjesto, 300 kuna za drugo mjesto, 200 kuna za treće mjesto te 100 kuna za četvrto mjesto.

Dobitnici će biti proglašeni u subotu, 18. svibnja u 11,30 sati na šetnici pored Gimnazije Petra Preradovića, odnosno u okviru predstavljanja projekta. Također, imena dobitnika bit će objavljena i na službenoj web stranici Grada Virovitice, kao i službenoj Facebook stranici.

Više o uvjetima nagradnog natječaja doznajte OVDJE

(virovitica.hr, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content