PONOVNO SLATINA I PAPUK Veliki županijski derbi u pretposljednjem kolu 4. lige BJ-KC-VT

Ovog vikenda igra se pretposljednje, 25. kolo 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, a veliki županijski derbi gledat ćemo u Slatini, na stadionu Antuna Tone Butorca, gdje će momčad domaćeg trenera Damira Pempera ugostiti orahovački Papuk.

Bit će ovo praznik nogometa, utakmica koja Papuku može puno donijeti, ali i oduzeti. Orahovčani se bore se za naslov prvaka, zaostaju za vodećim Tehničarom iz Cvetkovca samo bod, dok je Slatina također u vrhu, na trećem mjestu i želi pokazati da je visoki poraz u polufinalu Županijskog kupa (8:1) protiv Papuka bio samo “loš dan”.

Slatina je i dalje neporažena na svom stadionu u službenim utakmicama ove sezone.

-Zbog žutih kartona nećemo biti kompletni, tako da ćemo se morati dobro pomučiti da dođemo do bodova u županijskom derbiju s orahovačkim Papukom, koji igramo pred našim vjernim navijačima, ali dat ćemo sve od sebe da i dalje ostanemo neporaženi na domaćem terenu – najavio je utakmicu trener Slatine D. Pemper.

Orahovački Papuk nema pravo na “kiks”. U slučaju poraza Tehničara u Pitomači, pa čak i neriješenog ishoda, momčad trenera Darka Krsnika kolo prije kraja može zasjesti na sam vrh. Ekipa će biti oslabljena, a zbog crvenih kartona ne mogu nastupiti Domagoj Ninčević i Marin Vukomanović, dok je Marin Čavić, inače prvi topnik Papuka sakupio tri žuta kartona. Bit će ovo veliki hendikep za Krsnikovu momčad.

-Imamo igrača u pričuvi koji će ih, nadam se, uspješno zamijeniti. Vjerujem da možemo do tri boda u Slatini – kratko je prokomentirao Krsnik.

(www.icv.hr, mš, ts, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content