Virovitičanka Nika Dragičević osvojila teniski turnir OP Požege – Champions bowl

Proteklog vikenda na teniskim terenima Teniskog kluba Požega održao se turnir 3. ranga u organizaciji Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina starosti, na kojem su nastupile mlade tenisačice TK Didon Virovitica Nika Dragičević i Lucija Podravac.

Nika Dragičević je pod vodstvom trenera Dražena Lovrekovića briljirala i osvojila svoj drugi turnir u konkurenciji do 12 godina. Na putu do finala igrala je odlično, svladavši u četvrtfinalu igračicu iz Teniskog kluba Zadar, Elu Giergiu rezultatom 7/6, 6/2. U polufinalu čekala ju je članica TK Osijek Dea Dunković. Nika je bila uvjerljiva i samo s jednim izgubljenim gemom (6/0, 6/1) plasirala se u finale turnira.

3 Custom 2
foto: TK Didon Virovitica

U finalu je igrala protiv prve nositeljice turnira, tenisačice iz TK Zadar Astrid Joha-Bilić. U finalu odličnom igrom Nika je pobijedila rezultatom 6/2, 6/4 te osvojila svoj drugi turnir .

Lucija Podravac igrala je četvrtfinale i nije se uspjela plasirati u polufinale turnira. Osim singla Nika je u paru s Larom Šebić iz Teniskog kluba Pomak iz Splita igrala i finale parova u kojem su od para Giergia/Joha-Bilić izgubile rezultatom 6/3, 3/6, 10/7 i osvojile drugo mjesto u konkurenciji parova.

(www.icv.hr, TK Didon Virovitica)

1 Custom 3 e1558423582729
foto: TK Didon Virovitica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content