Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica proslavio Dan škole, najučenik Marijan Nemeš

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica danas (srijeda) proslavio je Dan škole. Svečanoj su priredbi nazočili brojni uzvanici, među kojima i zamjenica gradonačelnika grada Virovitice Vlasta Honjek-Golinac, Dragica Moslavac, iz Ureda državne uprave VPŽ, ravnatelj HZZ-a PU Virovitica Hrvoje Belobrk, ravnateljica Centra za socijalnu skrb i članica Školskog odbora Centra Marija Bajan Prokl, ravnatelji i predstavnici virovitičkih osnovnih i srednjih škola te roditelji učenika.

Zamjenica ravnateljice Centra Zvjezdana Glumac pozdravila je sve prisutne goste, priredbu su vodili učiteljica Izabela Babić te učenici Filip Hećimović i Maja Ivanović. Gosti su imali priliku pogledati izložbu fotografija “Svjedoci vremena” čime se željelo pokazati kratak prikaz rada u ovoj ustanovi, od aktivnosti u školskom dvorištu do aktivnosti unutar škole.

62383724 428958057834069 4775019879482785792 o

Izloženi su i primjerci dosadašnjih brojeva školskog časopisa “Corka”. Pohvaljeni su i nagrađeni svi učenici koji su na bilo koji način doprinijeli promociji škole, u likovnim i fotografskim natječajima, u sportskim natjecanjima te promoviranju i radu Učeničke zadruge „Mali Mikeši“. Učenička zadruga „Mali Mikeši“ izložila je svoj pobjednički štand, kojim je ponovno, drugu godinu zaredom osvojila prvo mjesto u županiji te osvojila priznanje za estetski najuređeniji štand, koje dijeli s još dvije škole. Najučenikom škole proglašen je Marijan Nemeš.

Čestitalo se uspješnim djelatnicama, koje su ove školske godine napredovale u svojoj struci za zvanje mentora: logopedinja Mišela Bačić Baronica i knjižničarka Marija Blažević te za zvanje savjetnice: edukacijska rehabilitatorica Dubravka Periša. Proglašeni su jubilarci koji u ovom Centru rade dugi niz godina: za 15 godina neprekinutog radnog staža pohvaljeni su Margarita Kovačević, Jasna Komar, Mirjana Janošević Obradović, za 30 godina Nevenka Krpan te za 35 godina Lucija Gazić.

62407428 428958677834007 3573988002357051392 o

Lijepim riječima svojih kolega ispratii su Melitu Ključec koja nakon 41 godine radnog staža odlazi u zasluženu mirovinu. Cijelu su priredbu zapečatili volonteri i članovi zbora Tehničke škole Virovitica s profesorima Gabrielom Tomljanović i Lukom Mlinarićem, a jednako tako učenici COOR-a su prisutnim gostima prikazali svoje najuspješnije točke koje su izveli na ovogodišnjem Lidranu i INKAZ-u u Zagrebu. (www.icv.hr, COOR Virovitica)

[g-gallery gid=”533910″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content