SUHOPOLJE – PAPUK Nogometni spektakl na stadionu Park u finalu Županijskog nogometnog kupa

Danas (srijeda) se igra veliko finale Županijskog nogometnog kupa između starog-novog prvaka prve županijske lige Suhopolja i orahovačkog Papuka, drugoplasirane momčadi 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Prva utakmica na rasporedu je danas u 17:30 sati na stadionu Park u Suhopolju, dok se uzvratna utakmica igra u srijedu, 12. lipnja u Orahovici.

Suhopolje je do finala stiglo “preko” četvrtoligaša Virovitice, dok su Orahovčani izbacili slatinsku momčad. Bit će ovo uzbudljiva utakmica, koja bi na tribine suhopoljskog stadiona trebala privući velik broj gledatelja.

-Već smo ove sezone u Kupu izbacili dva četvrtoligaša, vjerujem da možemo proći i trećeg te osvojiti trofej. Na svom stadionu napravit ćemo pravi nogometni spektakl – izjavio je tajnik NK Suhopolje Dino Dobreta.

Trener Papuka Darko Krsnik također se nada osvajanju ovosezonskog izdanja Kupa.

– Šanse u finalu su 50-50. Suhopolje ima kvalitetnu momčad. Vjerujem da konačno možemo donijeti pehar u Orahovicu – rekao je Krsnik.

Vratar Suhopolja Kristijan Dumenčić bio je junak uzvratne utakmice Suhopolja i Virovitice, utakmice koja je Grofove odvela pravo u finale.

-Očekuje nas Papuk, dobra ekipa, ali idemo se borit do kraja za taj trofej. Ovo nam je šesto finale u posljednjih sedam godina. Respektiramo Papuk, ali nikome ne priznajemo da je bolji, to nek dokažu na terenu u 180 minuta – poručio je Dumenčić.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, D. Fišli i M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content