U subotu na 16. virovitičkom kazališnom ljetu gostuje GK Požega s predstavom “Iza ograde”

U subotu, 22. lipnja u sklopu 16. virovitičkog kazališnog ljeta možete pogledati predstavu “Iza ograde” u produkciji GK Požega s početkom u 20 sati. Riječ je o predstavi koja se bavi pitanjem što je to obitelj te u kojoj mjeri dopuštamo da mišljenje okoline utječe na naše odluke i život.

Ivor, Morana i Petra bore se sa svojom svakodnevicom i pokušavaju “izgurati” dan po dan u vrtlogu usamljenosti, nesposobnih šefova, pelena, bezglutenskih palačinki, vrtića, održavanja veza putem Skypea, društvenih pritisaka, bračnih kriza, savršenih mama koje nabijaju komplekse, podijeljenog skrbništva i pokvarenih aparata za kavu. Troje ljudi koji pokušavaju posložiti svoje živote, tri dvorišta koje dijeli ograda, tri vrste obitelji i okolina koja osuđuje, pametuje i neumorno zabada nos tamo gdje mu nije mjesto. “Iza ograde“ zaviruje ispod površine i preispituje u kojoj smo mjeri sami odgovorni za vlastitu sreću.

Tekst predstave napisala je Nina Horvat, režirala Jelena Hadži-Manev, a u njoj igraju Helena Minić Matanić, Mladen Kovačić i Marijana Matoković. Ulaz slobodan.

Predstava “Hedda Gabler”, koja je trebala biti igrana na virovitičkom kazališnom ljetu u nedjelju, 23. lipnja u izvedbi Akademije za umjetnost i kulturu iz Osijeka otkazana je zbog bolesti glumca. (www.icv.hr, Kazalište Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content