VIDOVO 2019. Održan tradicionalni 9. Vatrogasni kup “Za Štefinu”, pogledajte rezultate

U sklopu obilježavanja ovogodišnjih Dana Općine Pitomača, DVD Turnašica organizirao je tradicionalni 9. Vatrogasni kup “Za Štefinu”, u sjećanje na nekadašnjeg saborskog zastupnika i dopredsjednika Sabora RH, Turnašičanina Stjepana Sulimanca.

Program koji je svečano otvorio Općinski načelnik Željko Grgačić sadržavao je kup natjecanje vatrogasnih timova u kategorijama muški A i B te žene A i B, a nadmetale su se ekipe iz Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije. U kategoriji Žene A prvo mjesto osvojio je DVD Vukosavljevica, a u kategoriji Žene B slavilo je DVD Virovitica.

IMG 0494

U kategoriji Muški B nastupila su 4 odjeljenja, a prvo mjesto osvojilo je DVD Virovitica ispred DVD Sedlarica i DVD Daruvar. Najbrojnije su bile ekipe u kategoriji Muški A, gdje je prvo mjesto pripalo DVD Sedlarica ispred DVD Gornje Bazje i DVD Vukosavljevica.

Prijelazni pehar za najbolje vrijeme pripao je u ženskoj A ekipi DVD Vukosavljevica, dok je Superkup osvojila muška B ekipa DVD Daruvar.

Spomenimo da je istog dana, muška mladež DVD Turnašica nastupila na susretima mladeži Republike Hrvatske i Republike Slovenije koji se održao u Čakovcu. Na susretu su sudjelovale najbolje ekipe vatrogasne mladeži iz Hrvatske i Slovenije, a mladež DVD Turnašica nastupila je kao predstavnik Virovitičko-podravske županije, kao prošlogodišnji županijski prvaci. Turnašičani su osvojili 9. mjesto od 21 ekipe koliko ih je nastupilo na susretima. (pitomaca.hr, foto: pitomaca.hr, I. Bedeković)[g-gallery gid=”531743″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content