FOTO Slatina pobjednik Memorijalnog turnira u nogometu “Ivica Filković i Perica Sabo”

- PROMO -

U sklopu 23. Memorijala “Ivica Filković i Perica Sabo”, u sjećanje na dvojicu hrvatskih vitezova koji su svoje živote izgubili braneći Hrvatsku, jučer (nedjelja) je u Kozicama na stadionu koji nosi ime upravo te dvojice nezaboravljenih i neprežaljenih mladih junaka održan nogometni turnir.

Na turniru snage su odmjerile ekipe: Mladost 1930. Čađavica, Sloga Zdenci, Slatina i Kozice, a kako je bilo i za očekivati pobjednički je pehar podigao kapetan Slatine Renato Pecolaj. Drugi su bili nogometaši Mladosti 1930. iz Čađavice, treća Sloga iz Zdenaca, a četvrti domaćin Kozice.

m IMG 8969 Custom

Trener pobjedničke ekipe Damir Pemper bio je zadovoljan viđenim na terenu od strane svojih pulena.

– S obzirom da je ovo prva pripremna utakmica, prikazanom igrom mojih igrača sam, mogu reći, jako zadovoljan. Ono što sam tražio od njih na terenu oni su ispunili. U realizaciji nismo bili tako uspješni, ali stvarali smo prilike, a s njima će doći i pogoci. Bitno da smo imali igru, dominirali smo na terenu u obje utakmice, i protiv Zdenaca i protiv Čađavice, kontinuirano smo napadali, a to je ono što ja tražim od svojih igrača. Igrači koji su nam se pridružili za ovu sezonu odradili su svoj posao vrlo dobro, što se od njih i očekivalo – rekao je nakon osvojenog turnira trener Pemper.

m IMG 8994 Custom

Pehar četvrtoplasiranoj ekipi uručio je pročelnik u Uredu slatinskog gradonačelnika, Kozičan Marin Kokorić, pehar u ruke kapetana trećeplasirane ekipe predao je pročelnik u Uredu slatinskog gradonačelnika Krunoslav Šarabok, ekipi je pehar za osvojeno dugo mjesto uručio zamjenik slatinskog gradonačelnika Bojan Plantak, a šećer na kraju, pehar pobjedniku predao je predsjednik Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije Miran Janečić.

Zahvalnice ekipama, sucima i sutkinji uručio je predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Kozice Dario Medved, koji je uz predsjednika Nogometnog kluba Kozice Damira Parca turnir i otvorio.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”540403″]

Povezane vijesti

Skip to content