VEČER AKUSTIKE U ČAČINCIMA Gledatelji uživali u nastupima domaćih glazbenika i Juraja Jurline

- PROMO -

Turistička zajednica i općina Čačinci svako ljeto prirede odličan glazbeni događaj svojim sumještanima i gostima. Nakon nekoliko godina prepoznatljivog festivala ČUF, ove godine umjesto njega priređena je odlična Akustična večer.

-Ove godine smo se odlučili pokušati s akustikom. Vidjeli smo da ljudi vole ovakve večeri, a imamo jako puno naših domaćih sjajnih glazbenika. Kao gost večeri nastupio je odlični hrvatski mladi glazbenik Juraj Jurlina, a sjajno su se predstavile i naše domaće snage Orahovčanin Krešimir Vrkić te kao gost iznenađenja Renato Šafranko, naš glazbenik iz Čačinaca, koji se tako nakon dugo vremena ponovno vratio na scenu – rekla je direktorica Ureda Turističke zajednice Čačinci Ana Marunica.

Mladi Krešimir Vrkić iz Orahovice kao i uvijek koncert je odradio odlično.

-Sve više sviram ovako na akustičnim večerima i moram priznati da je ambijent u Čačincima bio odličan. Super smo se svi zajedno zabavili i hvala Renatu koji me u jednom dijelu nastupa vrhunski pratio – kaže Krešimir.

2701akusticnavecer5 Custom

Renato Šafranko povratnik je na glazbenu scenu.

-Glazba je uvijek dio mene i često zasviram onako sebi za dušu. Eto, pozvali su me moji Čačinčani da nastupim i nisam puno dvojio. Bilo je jako dobro, uživao sam – rekao je Renato.

Akustičnu večer pratio je velik broj ljudi, a za posebnu atrakciju pobrinuo se Dejan Herceg iz Virovitice, majstor koktela koji je nazočnima izrađivao najpoznatije svjetske koktele. Gost večeri Juraj Jurlina nastupio je uz odličnu vokalisticu Josipu Popović.

-Hvala Čačincima na pozivu, ambijent je odličan, vrijeme nas služi i zajedno uživamo. Lijepo je opet biti u Slavoniji – rekao je prije prve pjesme Juraj te uz Josipu briljatno izveo legendarne hitove poput “Sweet home Alabama” , “Son of a preacher” i mnoge druge.

Na kraju večeri nastupio je i bend The Red Rooster. Posjetitelja je bilo “sa svih strana”.

-Prijatelj mi je rekao za ovu večer i zajedno smo došli, bilo je doista jako dobro, probali smo koktele, a svirka je bila vrhunska – rekao je Boško Novaković iz Našica, jedan od posjetitelja.

Akustična večer Čačinci 3 Custom

Matea Bošnjak iz Čačinaca pohvalila je organizaciju ovakvih večeri.

-Prelijepo je kada u svom mjestu imaš ovakvu večer u kojoj možeš uživati. Posebno mi je drago da su nazočne bile gotovo sve generacije Čačinčana i Čačinčanki i to je pokazatelj da nam ovdje tako nešto treba – rekla je Matea.

Uz TZ i Općinu, svoj dio posla u organizaciji odradili su KUD Čačinci, čačinački majstori ozvuke Antun Rugaš i Šime Milovac, redari hrvatskih branitelji šireg područja te mnoštvo mladih volontera i kao domaćin lokacije Nogometni klub Mladost Čačinci.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

[g-gallery gid=”540387″]

Povezane vijesti

Skip to content