FOTO-Hrvatski časnički zbor Slatina održao redovnu skupštinu

Hrvatski časnički zbor Slatina održao je u nedjelju, 4. kolovoza, redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, koja je ujedno bila i izborna.

Na skupštini, koju je vodio potpredsjednik Hrvatskog časničkog zbora Slatina Radenko Pavić uz nazočnost predsjednika Vlade Međumurca, izabran je novi Gradski odbor, Nadzorni odbor, Sud časti i izaslanik za Zajednicu udruga HČZ-a Republike Hrvatske. Za članove Gradskog odbora Hrvatskoga časničkog zbora Slatina izabrani su Vlado Međumurac, Zvonko Kovač, Kazimir Libl, Ivan Roštaš, Milan Šarabok, Marijan Gaća, Radenko Pavić, Zdenko Lisak, Darko Meter, Tomislav Jirsak, Mirko Jelinek, Zlatko Vida, Franjo Pajtl, Petar Brnas i Antun Cicvarić.

Na svojoj konstituirajućoj sjednici članovi Gradskog odbora izabrat će predsjednika, dopredsjednika, tajnika i blagajnika udruge, a novoizabrani predsjednik bit će i izaslanik za Zajednicu udruga HČZ-a RH. U Nadzorni odbor HČZ-a Slatina izabrani su Milan Dvojak, Vlado Matoković i Josip Habl, a članovi Suda časti Josip Černi, Željko Šnjarić, Alen Vujčić, Ivan Selenić i Dragutin Mikić.

Na sjednici je podnesen izvještaj o radu i financijski izvještaj udruge u prošlom razdoblju, te plan rada i financijski plan za nardeno razdoblje. Svi su izvještaji jednoglasno usvojeni.

Skupštinu HČZ-a Slatina pozdravili su i na radu čestitali, predsjednik Županijske skupštine Virovitičko-podravske Miran Janečić, izaslanik gradonačelnika Slatine i predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina Ilija Nikolić, predsjednici braniteljskih udruga s područja grada Slatine, te ratni zapovjednici 64. samostalnog bataljuna ZNG-a i 136. slatinske brigade Željko Žeželj i Josip Čarni. (www.icv.hr, adf)

[g-gallery gid=”542549″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content