Prijavite se za sudjelovanje na 9. Agroexpu koji će se održati 14. rujna u središtu Virovitice

Ovogodišnji, 9. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2019. održat će se 14. rujna u Virovitici, a svi oni koji se žele prijaviti za izlaganje na ovom sajmu, koje je potpuno besplatno, trebaju to učiniti do 6. rujna. Prijavnicu za sudjelovanje možete preuzeti na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije www.vpz.hr u rubrici “Natječaji i objave” ili OVDJE.

Agroexpo 2019 će objediniti: 16. županijsku izložbu voća povrća i poljoprivrednih proizvoda, 14. županijsko ocjenjivanje, izložbu meda i pčelinjih proizvoda, 11. međunarodno ocjenjivanje meda, 9. izložbu ljekovitog bilja i 9. izložbu vina. U sklopu sajma, održat će se predavanje na temu “Suvremeni pristup pčelarenju”. Predavanje će se održati u subotu, 14. rujna s početkom u 11,00 sati u prostorima HGK ŽK Virovitica, a predavač će biti prof.dr.sc. Zlatko Puškadija s Fakulteta agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka.

Organizatori i pokrovitelji 9. sajma Agroexpo će biti: Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva ministarstva poljoprivrede, Podružnice Virovitičko-podravske županije. Agroexpo će se i ove godine održati u središtu Virovitice (kod Gradske tržnice). Ta je lokacija prošle godina bila pun pogodak, kako za proizvođače, tako i posjetitelje.

(www.vpz.hr, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content