ROKOVO 2019. Prvi koncerti rezervirani za Enigmu Band i Pravila igre

Ono što atmosferu Rokova čini prepoznatljivom su svakako koncerti, glazbena poslastica koja ni ove godine u programu neće izostati.

Pozornica kod Gradske knjižnice i čitaonice već prvog dana, u ponedjeljak, 12. kolovoza, odmah nakon otvorenja bit će rezervirana za dva koncerta. Đurđevački Enigma band, koji nastupa od 19.30 sati, pripremio je za virovitičku publiku izvrstan mix poznatih domaćih i stranih pjesama, pa će se na repertoaru naći, kaže nam Mario Vujičić iz Enigme – svašta. – Možemo reći kako ćemo biti izvrsna predgrupa Pravilima igre, a publika može očekivati baš sve, od sevdaha do rocka. Nećemo ništa više reći, sve će publika otkriti na koncertu – najavio je M. Vujičić.

enigma
foto: Enigma Band

Publika se raduje i koncertu grupe Pravila igre, koji diljem Hrvatske obožavatelje oduševljava modernim pop i rock izvedbama i svojim urbanim zvukom s kojim se mladi lako poistovjećuju. Modernim predstavljanjem svog novog albuma “Kako nam stvari stoje” privukli su veliku pažnju ne samo pratitelja nego i medija, pa ih u Virovitici svi nestrpljivo iščekuju, nadajući se pravom glazbenom spektaklu. Koncert počinje u 21 sat.

Nastup ovih grupa svakako je izvrstan početak Rokova 2019. u Virovitici, a u kojem posjetitelje čeka više od 50 različitih događaja. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content