ROKOVO 2019. Turnir u mini rukometu: Slatinčani osvojili drugo, a Virovitičanke treće mjesto

Na virovitičkoj šetnici ispred Gimnazije Petra Preradovića, u sklopu programa Rokovo 2019. odigran je turnir u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2010. godine i mlađe.

U konkurenciji djevojčica nastupile su po dvije selekcije 1234 Virovitice i Kutine te Đurđevac i Valpovka iz Valpova sa po jednom ekipom. Kod dječaka, Viro Virovitica i Slatina su imali dvije selekcije, a Bjelovar i Daruvar po jednu.

IMG 1650 Custom e1565945948547

Sunce i toplo vrijeme nisu bili prepreka malim rukometašicama i rukometašima da pokažu svoje znanje. Prvo mjesto u konkurenciji djevojčica osvojio je Đurđevac, a druga je bila Valpovka. U konkurenciji dječaka prvi je bio Ivanić, druga Slatina, a treći Daruvar.

Kod djevojčica najbolji strijelac bila je Lucija Pantelić (Daruvar), najbolja vratarka Petra Pavlek (1234 Virovitica), a najbolja igračica Tia Lulić (Valpovka). U konkurenciji dječaka najviše zgoditaka postigao je Ivano Krajačić (Daruvar), najbolji vratar bio je Mak Kajzer (Slatina), a najbolji igrač Viktor Marković (Ivanić).

IMG 1752 Custom

Medalje, pehare i poklone budućim rukometnim zvijezdama su podijelili član Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza i predsjednik Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije Antun Blažević, tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović i koordinator za ženski i muški rukomet u Virovitičko-podravskoj županiji Franjo Meter.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”544889″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content