Europski dan bez poginulih u prometu: U četvrtak, 26. rujna pojačane kontrole i prezentacije za vrtićarce i učenike u Pitomači

Na inicijativu TISPOL-a – mreže prometnih policija država Europe i ove godine se organizira Europski dan bez poginulih u prometu. Tako će policija u četvrtak, 26. rujna s ciljem smanjenja stradavanja sudionika prometnih nesreća, posebno smrtnog stradavanja, provesti pojačani nadzor prometa u cilju suzbijanja najtežih prometnih prekršaja. Angažiran će bit sav raspoloživi kadar i sva oprema.

Jednako tako, toga dana u Pitomači na Trgu kralja Tomislava s početkom u 10,00 sati bit će održana prezentacija postupanja u slučaju prometne nesreće s nastradalom djecom za polaznike Dječjeg vrtića Potočnica i učenike Osnovne škole Petra Preradovića Pitomača.

Organizatori su Policijska uprava virovitičko–podravska, Hrvatski autoklub, Autoklub Virovitica, a u prezentaciji će sudjelovati Zavod za hitnu medicinu Virovitičko–podravske županije, Dobrovoljno vatrogasno društvo Pitomača, Postaja prometne policije Virovitica, Policijska postaja Pitomača i Autoklub Virovitica. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content