GASTRO LIKA Udruga Ličana “Vila Velebita” Slatina za posjetitelje ovog vikenda priprema pravu poslasticu

Jučer (srijeda) je u restoranu Stari podrum, Udruga Ličana “Vila Velebita” Slatina održala sastanak proširenog Izvršnog odbora na kojemu se razgovaralo o brojnim aktivnostima, kako onima koji će se održati uskoro, tako i o projektima koji su u planu do kraja godine.

Udruga već ove nedjelje, 15. rujna, organizira manifestaciju pod imenom “Gastro Lika” u sklopu koje će slatinski Ličani svojim sugrađanima poslužiti 20 vrhunskih torti, koje će za tu prigodu pripremiti slatinska “kraljica” kolača Sandra Jadek.

viber slika 2019 09 11 20 35 39 Custom e1568271017647

“Gastro Lika” bit će održana na Trgu sv. Josipa od 18 sati, tako da će Slatinčani i njihovi gosti moći uživati u slatkim zalogajima raznovrsnih torti, a točka na “i” koncert je Stjepana Jeršeka Štefa i Tamburaškog sastava Džentlmeni.

U nedjelju, 22. rujna, slatinski Ličani u suradnji s dečkima iz Malonogometnog kluba Slatina organiziraju donacijsku nogometnu utakmicu na kojoj će snage odmjeriti MNK Slatina i MNK Futsal Dinamo Zagreb, a donacije će se prikupljati kako bi se osigurala sredstva za natječajnu dokumentaciju u sklopu projekta izgradnje “Ličke kuće” u Slatini.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content