Karate klub Virovitica osvojio četiri zlata i tri srebra na ovogodišnjem Karlovac openu

U Karlovcu je proteklog vikenda održan Međunarodni karate turnir “Karlovac open 2019.”, na kojem je nastupilo preko 350 natjecatelj,a među kojima su bili i članovi virovitičkog karate Kluba.

U kategoriji mlađih učenica Marija Knežević je bila najuspješnija i s tri pobjede osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju, dok je u kategoriji učenika Noell Široki nakon prve pobjede drugu izgubio, a tako i repasažnu treću pa je ostao bez plasmana.

U mlađim kadetima +67 kilograma Nikola Gondi nakon svih pobjeda ponovno je najuspješniji i osvaja prvo mjesto i zlatnu medalju. Nikola je nastupio i u kategoriji kadeta, u kojoj također nakon tri pobjede osvaja prvo mjesto i zlato. Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio je i Mihael Štefović u kadetskoj konkurenciji do 60 kilograma.

U mlađim kadetima do 57 kilograma Domagoj Kesak osvojio je drugo mjesto i srebrnu medalju. Srebrne medalje i druga mjesta osvojile su i Lucija Knežević do 50 kilograma i Tara Nicole Bonačić u kategoriji do 55 kilograma, također u mlađe kadetskom uzrastu.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content