Lukač 05 iznenadio Sokol, u nedjelju derbiji u Turanovcu i Ćeralijama

Prva utakmica županijskih nogometnih liga odigrana je u Lukaču. U susretu petog kola 2.lige zapad igrali su domaći Lukač 05 i milanovački Sokol. Domaća momčad koju su svi konkurenti prije početka natjecanja otpisali ušla je furiozno u utakmicu i povela 3:0 zgodicima Domagoja Pakšeca, Luke Mikca i Marka Kneževića iz kaznenog udarca. U posljednjoj minuti prvog dijela na 3:1 je smanjio Tomislav Ojdanić.

U drugom dijelu gosti su imali jalovu terensku inicijativu, bez ozbiljnijih prilika za zgoditak. Na 3:2 je smanjio Mateo Tomić u 79.minuti. Do kraja se rezultat nije mijenjao. Domaći su proslavili drugu uzastopnu domaću pobjedu. Lukačani su pokazali da se na njih nastavku prvenstvenog natjecanja mora ozbiljno računati.

IMG 6942 Custom

Ostale utakmice drugih županijskih nogometnih liga igraju se danas (nedjelja) u 16 sati. Najuzbudljivije bi trebalo biti u Turanovcu gdje gostuje Sveti Đurađ i u Ćeralijama gdje će domaća momčad ugostiti Zrinski iz Nove Bukovice. Interesantno je da će zbog manjeg broja sudaca u Ćeralijama utakmicu odsuditi Kristijan Strusa, Mladen Lončar i Ivica Blažević.

U skupini zapad igraju: Turanovac – Sveti Đurađ, Podgorje – Bilogora 1947. Špišić Bukovica, Mladost Vukosavljevica – Drava Terezino Polje, Kladare – Gradina i u Gornjem Bazju Dinamo Kapela Dvor – Croatia Grabrovnica, u skupini istok igraju: Munja Veliki Rastovac – Crnac, DOŠK Dolci -Standard Nova Šarovka, Ćeralije – Zrinski Nova Bukovica i u Novoj Šarovki Dinamo Josipovo – Plavi Jugovo Polje.

U trećoj županijskoj ligi zapad  danas u 16 sati igraju se utakmice petog kola: Sloga Dugo Selo – Podravec Dinjevac, Otrovanec – Napredak Rušani, Brana Bačevac – Stara Brezovica i Aršanj Sedlarica – Turnašica. Utakmice skupine istok su odgođene zbog nedostatka sudaca. (www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”553583″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content