Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica nakon povratka s Europskog prvenstva ugostio gradonačelnik Ivica Kirin

Boje našeg grada na Europskom prvenstvu mažoretkinja u Agenu u Francuskoj početkom ovog mjeseca predstavile su Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica.

Na natjecanju je nastupilo 157 neoformacija i 70 formacija što čini 227 sudionika u svim kategorijama i oko 2000 natjecatelja. U formaciji duo Mace, Mažoretkinje Gradske glazbe Petra Rebić i Ena Morović osvojile su srebrnu medalju, dok su u formaciji Mace seniors osvojile brončanu medalju.

Tim povodom mažoretkinje je, zajedno s njihovom trenericom Anom Paloš, ugostio gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa svojom zamjenicom Vlastom Honjek- Golinac.

IMG 1278 Custom 1
foto: M. Bašić

– Ovaj uspjeh dokaz je vašeg truda, volje i rada, kao i rada i strpljenja vaše trenerice koje je jednako važno. Čestitam vam na ovom velikom uspjehu i ujedno vam hvala što na ovako lijep način predstavljate naš grad i što ste dio svih važnijih manifestacija koje se ovdje odvijaju – rekao je gradonačelnik Ivica Kirin.

Trenerica Mažoretkinja Gradske glazbe Ana Paloš istaknula je kako je izrazito ponosna na svoje djevojke te ujedno zahvalila svima koji su im omogućili odlazak na Europsko prvenstvo u Francusku.

IMG 1287 Custom
foto: M. Bašić

– Veliko hvala Gradu Virovitici, Virovitičko-podravskoj županiji, Općini Suhopolje, Cvjećarnici Oscar, Flori VTC i ponajviše roditeljima oko pomoći i organizacije odlaska na prvenstvo. Također, posebna zahvala i Anamariji Živković, našoj dugogodišnjoj članici koja već dvije godine studira i radi u Dubrovniku, za nesebičan angažman oko organizacije, kao i njenu veliku ljubav prema timu. Hvala i Zoranu Velesu za besprijekornu glazbenu podlogu, a najviše hvala samim djevojkama na koje sam jako, jako ponosna jer su dale sve od sebe i otplesale najbolje do sada – kazala je Ana Paloš.

(virovitica.hr)

[g-gallery gid=”553037″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content