Održan drugi sastanak projektnog tima u sklopu projekta “Žene iz Lukača žele posao”

U ponedjeljak u prostorijama Općine Lukač održan je drugi sastanak projektnog tima projekta „Žene iz Lukača žele posao“. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Tema sastanka bila je provedba projekta i sve aktivnosti vezane uz dosadašnju provedbu.

Voditeljica projekta Ana Gostimir i koordinatorica projekta Valerija Ivoš istaknule su da je dosadašnje iskustvo gerontodomaćica na projektu „Žene iz Lukača žele posao“ zadovoljavajuće, a posebno za korisnike koji se više ne osjećaju usamljeno i napušteno.

Vrijednost projekta iznosi 1.223.640,90 kuna, a trajat će ukupno 30 mjeseci. Cilj projekta je zapošljavanje 6 žena ciljanih skupina, koje će kroz 24 mjeseca brinuti za krajnje korisnike s područja Općine Lukač.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Virovitica, predstavnici Centra za socijalnu skrb Virovitica, voditeljica i koordinatorica projekta iz tvrtke DRAFT d.o.o. iz Pitomače. (opcina-lukac.hr)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content