SLATINA PORAŽENA OD TOMISLAVA Prekinut niz nepobjedivosti na domaćem terenu dug 16 mjeseci

Dugo već momčad Slatine nije izgledala nemoćno i besperspektivno kao u šestom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, kada su na svom terenu poraženi od Tomislava iz Drnja s visokih 4:1.

Gostujući napad predvodio je Josip Horvatinović, koji je ubilježio drugi uzastopni hat-trick, čime je potvrdio svoju kvalitetu. Četvrti pogodak za goste postigao je Andro Diklić, dok je strijelac jedinog zgoditka za domaću momčad bio Matej Potočki. Svih pet zgoditaka postignuto je u prvom dijelu, dok su u nastavku mreže mirovale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Domaći trener Damir Pemper prvu jedanaestorku je iskombinirao iz raspoloživih igrača. Već duže vrijeme zbog ozljeda nema na raspolaganju dio svojih ključnih igrača, što je veliki hendikep za domaći sastav. U dosadašnjem dijelu prvenstvenog natjecanja na domaćem terenu Slatinčani su bili nepobjedivi te su sretno i spretno dolazili do bodova. Ovog puta to je izostalo i prekinut je niz nepobjedivosti u službenim utakmicama na stadionu Antuna Tone Butorca dug šesnaest mjeseci.

Slatinčani trebaju zbiti redove i odigrati na kvalitetnoj razini, na koju su navikli svoje vjerne navijače i krenuti u nove uspješne serije.

Slatina – Tomislav Drnje 1:4

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”553744″]