Doznajte poredak u svim nogometnim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu klubovi s prostora VPŽ

Uoči novog nogometnog vikenda donosimo vam trenutni poredak u svim ligaškim natjecanjima u kojima se natječu klubovi s prostora Virovitičko-podravske županije.

3. HNL – SJEVER

Ovog vikenda igra se sedmo kolo. Nakon šest odigranih utakmica Virovitica je upisala jednu pobjedu, remi i četiri poraza. Nalazi se na pretposljednjem, 11. mjestu sa osvojena četiri boda. Orahovački Papuk ima tri boda manje od Virovitice. U šest odigranih utakmica upisali su pet poraza i jedan neriješen ishod, što ih je smjestilo na samo dno ligaške ljestvice.

capture2 Custom 2

4. LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA

Ovog se vikenda igra sedmo kolo. Od svih naših predstavnika i dalje najbolje “stoji” Pitomača, koja se nalazi na 4. mjestu sa osvojenih 11 bodova. Pitomačani su uz tri pobjede upisali dva neriješena ishoda i poraz. Slatina je na 10. mjestu sa šest bodova, dok je Suhopolje na 12. mjestu sa pet bodova.

capture1 Custom 2

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Ovog vikenda igra se sedmo kolo. Nakon šest odigranih utakmica “zagužvalo” se na vrhu ligaške ljestvice. Čak tri kluba imaju 15 bodova. Zbog bolje gol razlike na prvom je mjestu Mladost iz Čačinaca (21-5), na drugom Mladost iz Miljevaca (17-6), dok je treći Mikleuš (18-11). Rezovac i Omladinac iz Korije prate ih sa 13 bodova, pa se očekuje velika neizvjesnost u utrci za jesenskog prvaka do posljednjeg kola. Podravac iz Sopja i Slavonija iz Sladojevaca još nisu osvojili bodove, pa se nalaze na samom dnu.

capture1 Custom

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – ZAPAD

Ovog se vikenda igra šesto kolo. Vodeće momčadi sa 15 bodova i stopostotnim učinkom su Gradina i Turanovac, a prate ih Drava iz Terezinog Polja i Sveti Đurađ s devet bodova. Na samom je dnu Mladost iz Vukosavljevice bez ijednog osvojenog boda.

capture2 Custom 1

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – ISTOK

Ovog vikenda igra se šesto kolo. Vodeća je momčad Ćeralija s 13 bodova, a u stopu ju prate Crnac s 12, Zrinski iz Nove Bukovice sa 10 i Standard iz Nove Šarovke s 9 bodova.

capture3 Custom

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – ZAPAD

Ovog se vikenda igra šesto kolo. Vodeća momčad uvjerljivo je rušanski Napredak sa stopostotnim učinkom i 15 bodova, dok drugoplasirani Podravec iz Dinjevca zaostaje pet bodova.

capture4 Custom

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – ISTOK

Zanimljivo je u skupini Istok gdje su vodeće momčadi Slatina II i Krčevina iz Čađavačkog Luga sa devet bodova, dok je posljednja momčad Grabića s jednim bodom. Dosad su odigrana samo četiri kola, a zbog nedostatka sudaca odgođeno je bilo peto kolo proteklog vikenda.

capture5 Custom

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content