DRUGE RUKOMETNE LIGE Poraz Pitomače u Osijeku od Olimpije, remi Slatine na gostovanju u Našicama

Povratnice u drugoligaško društvo – rukometašice Pitomače, prvi poraz su doživjele u 4. kolu 2. lige Sjever na gostovanju u osječkom Zrinjevcu od Olimpije 31:28.

Utakmica je bila dosta izjednačena do posljednjih nekoliko minuta, kada su domaće igračice napravile najveću razliku od četiri pogotka. Gošće iz Pitomače u nekoliko navrata imale su po pogodak prednosti, ali su domaće igračice većim dijelom utakmice kontrolirale rezultat.

Treba naglasiti da su u domaćim redovima nastupile igračice s prvoligaškom reputacijom Ivana Zirn i Julijana Krajnović, dok su gošće bile nekompletne. Nakon četiri kola Pitomača je na 6. mjestu na tablici s pet bodova.

U 5. kolu Pitomačanke na svom terenu igraju s drugom ekipom Bjelovara.

Pitomača: Leticia Krstanović, Andrea Božić 4, Nina Ferić 8, Tamara Štefanec 7(2), Antonela Brlas 3, Sofija Martinčević, Melita Jug, Nika Pintarić, Marija Roberta Magić 3, Lea Crlenjak, Lana Relić, Lana Brkić 1 i Dora Šandrovčan 1. Trenerica: Sanja Šandrovčan.

Sedmerci: 3(2)

Isljučenja: 8 minuta (Štefanec 6 minuta – crveni karton u 58. minuti i Božić dvije minute).

Rukometaši Slatine su u 3. kolu 2. lige Istok u derbiju gostovali u Našicama kod druge momčadi SEHA ligaša NEXE-a.

Prvi dio Slatinčani su odigrali gotovo idealno i na odmor otišli s prednošću 18:10. U nastavku domaća momčad se uozbiljila, gosti iz Slatine su ušli na teren kao da je pitanje pobjednika riješeno. Vrlo brzo domaći igrači su uspostavili rezultatsku ravnotežu. U posljednjih 60 sekundi obje momčadi su imale priliku za pobjedu, ali ih nisu realizirali, tako da je susret završio podjelom bodova 30:30.

Nakon tri kola Slatina i NEXE II dijele prvo mjesto na tablici sa po pet bodova. U 4. kolu rukometaši Slatine putuju na još jedno teško gostovanje kod Borova u Borovo Naselje.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content