FOTO Milanovački Sokol slomio Podgorje u gradskom derbiju, Franjo Perić s četiri pogotka srušio Plave u Jugovom Polju

Proteklog su vikenda odigrane utakmice šestog kola 2. županijskih nogometnih liga.

U skupini Zapad u gradskom derbiju Sokol je u Milanovcu svladao Podgorje 2:1. Domaći su na početku poveli zgodicima Josipa Lanšćaka i Mihaela Martela. Na početku drugog dijela Mateo Jurković je smanjio na 2:1. Isti igrač je isključen pet minuta prije kraja utakmice zbog grubog starta.

Drava je u općinskom derbiju u Terezinom Polju bila Bolja od Lukača 05 4:0. Pogotke su postigli Davor Jurić, Ivan Mareković, Alen Berda i Mateo Lončar.

Igrači Dinama iz Kapele Dvora večer prije utakmice su bili u svadbi svog suigrača Jurice Košutića. To im nije bila prepreka do dođu do prve prvenstvene pobjede. Bili su uspješniji od Bilogore 1947. na njezinom terenu u Špišić Bukovici 3:1. Dva pogotka za goste postigao je Mirko Iličić, a trećeg njegov brat Jozo. Strijelac za domaću momčad bio je Matej Ivoš.

Kladare su osvojile tri boda na gostovanju u Grabrovnici pobijedivši domaću Croatiju 3:1. Pogotke za goste su polučili Dominik Maresić dva i Martin Šubić jednog. Strijelac za domaće je bio Vinko Martinčević.

U skupini Istok vodeće Ćeralije pobijedile su Plave u Jugovom Polju 4:1. Sva četiri pogotka za goste postigao je Franjo Perić, od toga dva iz kaznenih udaraca. Zgoditak za Plave je postigao Steven Salioski.

Zrinski je u Novoj Bukovici bio bolji od DOŠK-a iz Dolaca 1:0. Jedini pogodak je postigao Perica Mijatović.

Dinamo iz Josipova je ušao u seriju i pobijedio Mladost u Bakiću 2:0. Pogotke su postigli Ilija Ereš i Ivan Tašić.

Standard je na svom travnjaku u Novoj Šarovki pobijedio Munju iz Velikog Rastovca 6:0. Strijelci su bili Toni Hrgetić tri puta te Danijel Benko, Ivan Marinković i Božidar Hrgetić po jednom.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”555754″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content