SVE JE SPREMNO ZA NOVU SEZONU GRIJANJA Grijanje počinje 15. listopada, cijene iste kao lani

Sezona grijanja 2019./2020. je spremna, doznajemo u Poslovnom parku Virovitica. Ogrjevna sezona službeno, po zakonu, počinje 15. listopada, međutim, ukoliko neka zgrada želi grijanje prije tog datuma ona se, uz zahtjev predstavnika stanara, može i ranije uključiti u sustav grijanja. I u novoj sezoni na zajedničkom toplinskom sustavu grijat će se približno 30.000 četvornih metara prostora, odnosno 402 stana, 42 poslovna prostora te Osnovna škola Vladimir Nazor Virovitica.

U dijelu sezone bez grijanja izvršeno je ispitivanje i servisiranje instalacija i svih kotlova. 15. rujna izvršeno je testiranje sustava pod pritiskom, a s obzirom da će se od 13. listopada obavljati balansiranje i nadopunjavanje sustava, Poslovni park poziva krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima, da do navedenog dana završe sa svim radovima na toplinskom sustavu.

– Od investicija, jedino je u kotlovnicu Obrtnik ugrađeno daljinsko očitanje, npr. da signalizira ako nestane plina ili da je došlo do gašenja kotlova, kao što je i u novim kotlovnicama. Ostaje još zamjena kotlova do koje će doći kada neredovne platiše podmire svoje dugove – objašnjava direktor Poslovnog parka Virovitica Matija Mustač te nadodaje kako su cijene grijanja ostale iste kao i prošle godine. (www.icv.hr, ea)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content