Župan Igor Andrović čestitao Virovitičkim mažoretkinjama na uspjehu na natjecanju u Rusiji: Osvojile četiri zlata, pet srebra i dvije bronce

Iza njih su kompleti zlatnih, srebrnih i brončanih medalja sa svjetskih, europskih i državnih smotri. Zadnje medalje donesle su iz Rusije. U Sankt Petersburgu je početkom mjeseca održan Rusija na International Grand Prix, a na njemu su Virovitičke mažoretkinje, uz trenericu i predsjednicu Natašu Kranjec, osvojile četiri zlata, pet srebra i dvije bronce.

Natjecanje je organizirala Ruska federacija te Svjetska mažoret sport federacija. Sudjelovalo je 46 ekipa iz 12 zemalja: Kazakhstana, Rusije, Poljske, Slovenije, Kirgistana, Moldavije, Češke, Slovačke, Bjelorusije, Bugarske, Mađarske i Hrvatske.

Na tom uspjehu čestitao im je virovitičko-podravski župan Igor Andrović, kao i pročelnica Ureda župana VPŽ Jasna Abramović, na svečanom prijemu u Virovitičko-podravskoj županiji.

– Hvala vam na svim uspjesima kojima promovirate i grad Viroviticu, Virovitičko-podravsku županiju i našu Domovinu. Ponosni smo na vas i vaše uspjehe – podcrtao je župan Andrović.

A iza Virovitičkih mažoretkinja su sjajni rezultati. One su dvostruke svjetske viceprvakinje, prvakinje Europe, višestruke prvakinje Hrvatske.

– Slijede nam novi izazovi. Iduće godine imamo i Europsko prvenstvo u Mariboru i Svjetsku smotru u Kazahstanu. Sve to iziskuje puno truda i odricanja, uz zahtjevne treninge – naglasila je trenerica i predsjednica Virovitičkih mažoretkinja Nataša Kranjec, zahvalivši se na podršci i Virovitičko-podravskoj županiji, kao i svima onima koji ih pomažu u njihovom radu. (vpz.hr)[g-gallery gid=”559077″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content