FOTO Podjela bodova u gradskom derbiju u Podgorju, četiri zgoditka Valentina Cika i debakl Sokola u Špišić Bukovici

U posljednjem, 11. jesenskom kolu 2. županijske nogometne lige Zapad, uz derbi za naslov prvaka između Gradine i Turanovca, odigrano je još pet zanimljivih utakmica.

U Podgorju je odigran vječiti gradski i susjedski derbi između domaće momčadi i Svetog Đurađa. Domaći su poveli na isteku prvog dijela zgoditkom Matea Jurkovića, na asistenciju Alena Đureša. Prije tog, gostujući igrač Marino Grizelj imao je dvije sjajne, ali neiskorištene prilike. Prvo je pogodio vratnicu, a zatim i gredu vrata domaćeg vratara Martina Špoljarića.

MG 2380

Na početku nastavka dosuđen je kazneni udarac za Podgorje. Gostujući vratar Vedran Botić je nadmudrio Matiju Krmpotića. Ubrzo su gosti izjednačili pogotkom iskusnog Dalibora Ladovića i to je ujedno bio i konačan rezultat utakmice. Između igrača ovih dvaju momčadi nije bilo nikakvih tenzija, a ružnu sliku, na inače korektnu utakmicu, “bacio” je nepotreban ispad pojedinih domaćih navijača prema gostujućem igraču Nikoli Pecolaju.

MG 2400

Milanovački Sokol je 5:0 potopljen u Špišić Bukovici od domaće Bilogore 1947. Čak četiri pogotka postigao je Valentino Cik, a jednog Siniša Vlaisavljević.

Croatia je u Grabrovnici sa 6:1 ispratila Dravu iz Terezinog Polja. Domaći strijelci su bili Neven Janči dva puta, a po jednom Vanja Šerepec, Hrvoje Kovač, Matija Pavić i Vinko Martinčević, dok je gostujući pogodak postigao Antonio Paulović.

Kladare su na svom terenu s rezultatom 4:2 bile bolje od Mladosti iz Vukosavljevice. Pogotke za domaće su postigli Dominik Presečan dva, a po jednog Selvir Gjanić i Ivan Debeljak, dok je mrežu za goste pogodio Dorian Sesvečan, jednom iz kaznenog udaraca, a drugi put iz igre. Od 61. minute Kladare su igrale s deset igrača, jer je igru zbog dva žuta kartona morao napustiti Ivan Smrček.

U općinskom derbiju na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju između “domaćeg” Dinama iz Kapele Dvora i Lukača 05 podijeljeni su bodovi rezultatom 1:1. Domaće je u prednost doveo Mateo Draganić, a pred sam kraj utakmice bod gostima je osigurao Domagoj Pakšec.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”562361″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content