FOTO Taekwondo klubu Slatina tri zlata i dvije bronce na jakom turniru u austrijskom St. Poltenu

U subotu, 9. studenog, u austrijskom St. Poltenu održan je “5th Blackbelt Cup” u taekwondou, na kojemu je sudjelovalo 29 klubova sa 240 boraca iz osam država. Za TKD klub Slatina nastupilo je pet boraca u borbama i specijalnim tehnikama.

Eva Gal nastavlja s višegodišnjim nizom nepobjedivosti u taekwondou. Najtežu borbu je imala u polufinalu gdje se borila s prošlogodišnjom pobjednicom ovog turnira, prvakinjom Mađarske. Borba je završila neriješeno, da bi Eva u produžetku potpuno deklasirala protivnicu. Finale je odradila rutinski i došla do zlata.

Zvijezda turnira bio je Luka Vreš, koji je pobijedio starije i teže protivnike u jako teškim borbama te osvojio zlato u kategoriji do 40 kilograma. Zlato je osvojio i Fran Bišćan u juniorima plus do 60 kilograma u izuzetno teškim borbama.

IMG 20191109 214345 1 Custom

Stjepan Oskomić je pobijedio jednu borbu, što je bilo dovoljno za treće mjesto i brončanu medalju. Stefani Oskomić je u drugom kolu, u borbi za polufinale, izgubila nepravednom odlukom sudaca i osvojila treće mjesto.

TKD klub Slatina se posebno zahvaljuje svom bivšem borcu, a još uvijek članu Kluba Renatu Mikiću, koji je slatinskim borcima pomogao i omogućio odlazak na ovaj izuzetno jaki pozivni turnir. Sudac na turniru je bio Zvonko Oskomić.

(www.icv.hr, adf, foto: TKD klub Slatina)

[g-gallery gid=”562464″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content