KLJUČEC I FERENČEVIĆ UBACILI 56 KOŠEVA U kadetskom županijskom derbiju VIRKA Virovitica razbila Pitomaču 80:48

Nakon uspješnog vikenda u mlađim dobnim kategorijama te pobjedama u selekcijama M-13 i M-15, pobjednički niz je nastavila i ekipa M-17 VIRKA Virovitice jučerašnjom (utorak) pobjedom na gostovanju u Pitomači.

Bio je to “jednosmjerni” županijski derbi u kojem su virovitički košarkaši rezultatom 80:48 pokazali svoju nadmoć nad Pitomačanima, koji su se s Virovitičanima rezultatski nosili samo u prvim minutama prve četvrtine.

Sljedeće kolo virovitički kadeti igraju u subotu, 23. studenoga. U duplom programu, od 15 sati, nastupaju mlađi kadeti M-15 VIRKA Virovitice protiv Radnika iz Križevaca, dok stariji kadeti igraju drugu utakmicu po redu protiv Mladosti iz Đurđevca.

-Ovim putem pozivamo sve mlade sportaše zainteresirane za košarku da dođu u dvoranu Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u subotu, 23. studenoga poslijepodne i pridruže se navijanjem ili upisom u Košarkaški klub VIRKA Virovitica – poručuju iz virovitičkog košarkaškog Kluba.

Igrali su i koševe postigli: Vjeko Koledić, Ivan Žubrinić, Edi Albreht 2, Nikola Ferenčević 24, Roko Ključec 32, Petar Fuis 5, Jakov Slavić 4, Damjan Pažin 13. Trener: Branko Ferenčević.

(www.icv.hr, KK VIRKA Virovitica, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content