OPĆINA PITOMAČA Ne propusti “Movember Run & Walk – Trekking staza Banov brod”, evo zašto

Grupa pitomačkih entuzijasta u subotu, 30. studenog, posljednjeg dana mjeseca borbe protiv karcinoma prostate, organizira “Movember Run & Walk – Trekking staza Banov brod”.

– Start je na Gredi kod skretanja za Đuretinu, u 10:00 sati, bez obzira na vremenske uvjete jer nismo od šećera, a cilj na 6,4 kilometara udaljenom visećem mostu za Križnicu. Prijevoz za povratak na polaznu točku je osiguran – poručili su organizatori.

Prikupljena kotizacija za sudjelovanje biti će uplaćena Hrvatskom društvu bolesnika s rakom prostate iz Zagreba.

– Kotizacija iznosi samo 20,00 kuna, plativa je i na startu, a u istu je osim čiste uživancije u prirodi uključen i susret sa životinjskim svijetom koji obitava u šumama Banovog broda – iskustvo je slično kupanju s dupinima u Jadranskom moru – i još ponešto. U slučaju da od susreta sa životinjskim svijetom ne bude ništa, vraćamo kotizaciju – dodaju organizatori te ističu kako nije bitno brzo trčati, može se i hodati, ali je važno sudjelovati.

Potvrdite svoj dolazak na e-mail adresu [email protected] ili porukom na broj 098/315-760, da im olakšate organizaciju. (www.icv.hr, pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content