Vodstvo Saveza izviđača Hrvatske na radnom vikendu u Dravskoj priči: Nakon radnog dijela, opustili se u obilasku prirodnih ljepota

Proteklog vikenda, od 15. do 17. studenog, vodstvo Saveza izviđača Hrvatske okupilo se u Informativno edukativnom centru – hostelu Dravska priča na operativnom planiranju.  28 članova svih upravljačkih tijela nacionalne skautske organizacije pristiglo je iz različitih dijelova Lijepe naše, kako bi zajedničkim snagama analizirali rad Saveza u ovoj godini te napravili plan za 2020. godinu. Naobrazba kadrova, programske aktivnosti, PR, projekti poput Boranke, samo su dio onoga o čemu se raspravljalo.

image001 6
Foto: virovitica-nature.hr

U subotu su sudionici radnog vikenda uzeli predah u radu tijekom kojeg su ih djelatnici Javne ustanove, kroz kratku edukativnu šetnju poučnom stazom, upoznali s važnošću i funkcioniranjem Regionalnog parka Mura-Drava/Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav.

Sudionici radnog vikenda oduševili su se prirodnim ljepotama kraja, koji su tek rijetki ranije posjetili, a na kraju vikenda zaključak je bio jednoglasan, ovo nije njihov posljednji boravak u Noskovcima i Dravskoj priči. (virovitica-nature.hr)

[g-gallery gid=”564023″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content