FOTO Košarkašice Virovitice i Varaždina započele sportsku suradnju dvaju gradova na sjeveru Hrvatske

Igračice, uprava i roditelji Ženskog košarkaškog kluba “Virovitica” predblagdanski vikend su iskoristili za lijepi sportski izlet u “grad baroka”, Varaždin. Njih gotovo 150 otputovalo je na zajedničko sportsko druženje.

U sportskoj dvorani Graberje odigrane su prijateljske utakmice između djevojčica domaćeg kluba i Virovitičanki, u nekoliko uzrasta. Ovog puta rezultat nje bio u prvom planu, već zajedničko druženje i uspostavljanje čvršće sportske suradnje.

IMG 4de1b38f421f64872211e6ab66e2359d V

Sportsku suradnju dvaju gradova podržali su i njihovi “prvi ljudi”, gradonačelnici Ivan Čehok i Ivica Kirin. Sve nazočne je pozdravio virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, koji je sa zanimanjem pogledao utakmice.

-Budući da je moja supruga iz Varaždina, ovo je moj drugi grad. Drago mi je da se pokreće suradnja naša dva grada, čija imena počinju sa istim slovom – naglasio je Kirin.

IMG 4602 Custom

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, zbog ranije dogovorenih obveza, nije nazočio ovom sportskom susretu, ali će sigurno biti još prilika, jer bi ovo trebao biti tek prvi korak u čvršćoj sportskoj suradnji Virovitice i Varaždina.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”571487″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content