FOTO Na kreativnoj radionici “Bijeli Božić” u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica, mališani izrađivali božićne kapice, čestitke i ukrašavali staklene teglice

U sklopu manifestacije “Prosinac u gradu”, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica jučer (srijeda) je održana pričaonica i kreativna radionica pod imenom “Bijeli Božić”.

Spomenuta pričaonica i kreativna radionica ugostila je djecu, koja su u pratnji svojih roditelja izrađivala božićne kapice od vune, božićne čestitke, ukrašavali staklene teglice… Jednosatna radionica kod mališana je izazvala veliko oduševljenje, a osmijeh s lica nisu “skidali” niti njihovi roditelji.

-Ovu kreativnu radionicu nazvali smo Bijeli Božić, jer vjerujem da svi priželjkujemo snijeg za ove božićne i novogodišnje blagdane – kroz smijeh je rekla Ivana Molnar, voditeljica Igraonice Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica.

IMG 2552 Custom

Sav materijal potreban za izradu zamišljenih predmeta na ovoj kreativnoj radionici ustupila je virovitička poklon galerija “Ad Astra”. Đurđica i Daria Klimek iz “Ad Astre” također su sudjelovale i pomogle mališanima kako bi na kraju sretni otišli kući s predmetima koji će ovog Božića krasiti njihove prozore i božićne jelke.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”570643″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content