HRVATSKA DIVA SVJETSKOG GLASA Tereza Kesovija napunila virovitičko kazalište i otpjevala svoje najveće hitove

Prigodom “Prosinca u gradu”, koncert u Kazalištu Virovitica održala je velika hrvatska glazbena diva, Tereza Kesovija.

Na samom početku koncerta, ova iznimna pjevačica pokazala je koliko cijeni i voli nova poznanstva, pozvavši na pozornicu Nou, Miu, Franku, Vanju, Lanu, Ivana i Neu, mlade glumačke nade, članove Dramskoga studija pozdravivši pritom njihovu voditeljicu, virovitičku glumicu Snježanu Lančić.

MG 4456

Publiku istančanog glazbenog ukusa Tereza je počastila svojim hitovima na talijanskom, francuskom i hrvatskom jeziku, otpjevavši uspješnice “Prijatelji stari gdje ste”, “Sunčane fontane”, “Sve se vraća, sve se plaća”, “Posljednja i prva ljubavi”, “Tvoje lice”, “San julske noći”, “Stare ljubavi” te “Pred tvojim vratima”.

Između pjesama Tereza se osvrnula na lijepa sjećanja koja ima o Virovitici, o snahi Ljiljani koja potječe iz mjesta nedaleko Virovitice te na osobe koje ju bezuvjetno prate na svim njezinim koncertima. Pohvalila je također i čestitala gradu na obnovi stoljetnoga dvorca, koji danas, kako kaže, sjaji punim sjajem i na sutrašnjem otvorenju ove predivne građevine u centru Virovitice.

MG 4393

Nakon koncerta, Tereza se zadržala u atriju kazališta na druženju s ljubiteljima glazbe te neumorno potpisivala knjige, davala autograme i pozirala na fotografijama na obostrano zadovoljstvo njenih simpatizera i nje same.

(www.icv.hr, lmh, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”566683″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content