OPG HELD & KLESARSTVO VITAS ZGRABILI 18 TISUĆA KUNA Završila 3. Božićna malonogometna liga u Grubišnom Polju, najbolji igrač Nebojša Karamarković

U nedjelju, 22. prosinca završila je 3. Božićna malonogometna liga u Grubišnom Polju ukupnog nagradnog fonda 30 tisuća kuna. Na prilično dominantan način ekipa “OPG Held & Klesarstvo Vitas” osvojila je ovogodišnji turnir i pokupila prvu nagradu u iznosu 18 tisuća kuna.

Iako je turnir obilovao vrhunskim ekipama, “OPG Held i Klesarstvo Vitas” predvođen Hajdarovićem, Vaclavekom, Kraljevićem, Begovićem i “društvom” pokazala je najviše kada je bilo najpotrebnije te zasluženo osvojila turnir.

Na drugom mjestu našla se ekipa “Građevinsko poduzeće Čović”, koja je dostojno parirala protivnicima u finalu. Predvođena najboljim igračem turnira prema izboru organizacijskog odbora, Nebojšom Karamarkovićem, ipak nije uspjela doći do vrha.

Na trećem mjestu našla se mlada ekipa predvođena bjelovarskim malonogometašima, “Rizman d.o.o.” Na četvrtom mjestu bila je ekipa El Torpedore, ujedno i najugodnije iznenađenje turnira, koja je svojom borbenošću postala miljenik Grubišnopoljske publike.

-Turnir je kroz svaki dan okupljao mnoštvo publike, dok je vrhunac bio na završnom danu gdje se sredinom završnice skupilo toliko ljudi da se ne sjećamo kada se zadnji put na jednom sportskom događaju u našoj dvorani skupio toliki broj zainteresiranih ljudi. Naravno, to ništa ne bi bilo moguće bez pomoći sponzora turnira, Grada Grubišnog Polja te Sportske zajednice grada Grubišnog Polja. Također se zahvaljujemo i sucima iz Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije, koji su po našem mišljenju odradili vrlo korektan turnir bez ikakvih repova. Zahvaljujemo se i volonterima, ekipama i svima koji su pomogli u organizaciji ovog događaja u našem gradu. Za kraj, želimo svima ugodne božićne blagdane te se vidimo i sljedeće godine – poručili su iz Malonogometnog kluba Grubišno Polje, organizatora ovog sjajnog sportskog događaja.

1. mjesto: OPG Held & Klesarstvo Vitas
2. mjesto: Građevinsko poduzeće Čović
3. mjesto: Rizman d.o.o.
4. mjesto: El Torpedore

80246935 2565434270408185 4187171201782644736 n e1577180978592

Najbolji strijelac: Vedran Cvitković (Rizman d.o.o.)
Najbolji vratar: Hrvoje Zdelar (OPG Held & Klesarstvo Vitas)
Najbolji igrač: Nebojša Karamarković (Građevinsko poduzeće Čović)

(www.icv.hr, MNK Grubišno Polje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content