PROVEDENI SVI PROJEKTI I PLANIRANE AKCIJE Slatinska HVIDR-a održala posljednji radni sastanak u ovoj godini

Uže predsjedništvo Udruge HVIDR-a Slatina, na čelu s predsjednikom Ilijom Nikolićem, danas (petak) je u Restoranu Pinta održalo posljednji radni sastanak za ovu godinu.

Na sastanku su članovi predsjedništva rezimirali rad u 2019. godini te donijeli zaključak kako je Udruga HVIDR-a Slatina provela sve projekte i planirane akcije u godini na izmaku.

Također, utanačen je datum redovne godišnje izvještajne skupštine koja će biti 1. veljače 2020. godine u slatinskom Hrvatskom domu.

– Zahvalio bih se svim članovima naše udruge koji su sudjelovali u akcijama i projektima koje smo proveli u ovoj godini. Iskoristio bih ovu priliku i čestitao članovima slatinske HVIDR-e, njihovim obiteljima, kao i svim hrvatskim braniteljima, te stanovnicima grada Slatine i Virovitičko-podravske županije blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu – rekao je predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje grada Slatine Ilija Nikolić.

Na sastanku je nazočio i predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje VPŽ, Mato Bubaš, koji je pohvalio rad slatinske HVIDR-e.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)