Sveti Nikola u dva navrata s mnoštvom poklona pohodio slatinsku župnu crkvu sv. Josipa

Sveti Nikola zaštitnik je djece, putnika i pomoraca, poznat po dobročinstvima, a na svoj imendan, 6. prosinca, putuje svijetom i mališanima dijeli poklone.

Sveti Nikola ni ove godine nije zaobišao slatinsku župnu crkvu sv. Josipa gdje je brojne mališane obradovao poklonima u dva navrata, na misi zornici i poslijepodne kada njemu u čast priređena je ”Nikolinjska priredba” koju su s prvopričesnicima iz Osnovne škole Jospa Kozarca Slatina pripremile učiteljica Ivana Strupar i časna sestra Krešimira Vuleta, a nastupio je i Dječji zbor Župe sv. Josipa pod ravnanjem vjeroučiteljice Ljiljane Ivanković.

IMG 0595 1

Župnik Župe sv. Josipa Slatina i dekan Slatinskog dekanata vlč. Dragan Hrgić zahvalio se Svetom Nikoli što je obradovao brojne mališane, ali i svima koji su mu u tome pomogli.

Poklone, njih ukupno 330, osigurala je Župa sv. Josipa zajedno sa roditeljima. Nikola je ove godine bio vrlo ”široke ruke” pa su poklone dobili i slatinski novinari Mihaela i Dragutin, jer su bili dobri. (www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”567488″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content