FOTO Nora Knežević i Marijana Majetić osvojile turnir parova na dvoranskom prvenstvu Hrvatske u Virovitici

Izuzetno zanimljiv i neizvjestan meč finala parova na dvoranskom prvenstvu Hrvatske za juniorke, koje se održava u virovitičkoj hali Viroexpo, odigrale su danas (utorak) Nora Knežević i Marijana Majetić s jedne te Ria Derneković i Lana Preis s druge strane. O kakvom se dvoboju parova radilo govori i podatak da se sve četiri tenisačice koje su danas nastupale nalaze u prvih pet tenisačica na rang listi juniorskog uzrasta.

Iako su izgubile prvi set rezultatom 6:4, a u drugom nakon dva gema bili u rezultatskom zaostatku od 2:0, Derneković i Preis nisu gubile nadu te su agresivnijim načinom igre u nastavku došle do prednosti od 5:4.

IMG 8047 Custom

Kada se činilo da će odluka o pobjedniku pasti tek nakon trećeg seta, Knežević i Majetić vraćaju se na scenu, osvajaju naredna tri gema te dobivaju i drugi set, što ih je dovelo do naslova. Konačni rezultat finala bio je 6:4, 7:5.

Po završetku meča nagrade za najbolje tenisačice u parovima te tenisačicama koje su u pojedinačnoj konkurenciji osvojile treće i četvrto mjesto dodijelio je zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Darko Žužak.

Dodajmo još kako je sutra (srijeda) na rasporedu i finalni meč u pojedinačnoj konkurenciji u kojem nastupaju Ria Derneković i Lana Preis. Početak finalnog dvoboja predviđen je za 9:30 sati.

(www.icv.hr, mr, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”576893″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content