FOTO Počele pripreme vodećeg županijskog prvoligaša Rezovca: Nakon Tomića stigao i Potonjac, prva utakmica već ovog vikenda

U multifunkcionalnoj dvorani Viroexpo održan je prvi trening vodećeg županijskog prvoligaša Rezovca.

Na prvu prozivku trenera Stipe Rebića odazvao se samo dio igrača, jer je dobar dio momčadi bio spriječen zbog poslovnih obveza. Na prozivci su bila dvojica koja nisu trenirala. Riječ je o Vanji Dežmariću, koji je ozlijeđen i Aleksandru Matijaševiću, koji ima prinovu u obitelji.

Trener Rebić naglasio je da će proljetni dio sezone biti puno teži od jeseni, jer će se sve ekipe pokušati dokazati pobjedom nad vodećom momčadi.

– Moramo se dobro pripremiti kako bi uspješno odgovorili svim izazovima – naglasio je Rebić.

IMG 8340 Custom

Nakon početnog treninga koji je održan u hali Viroexpo, svi će ostali, ako to vremenske prilike dozvole, biti na igralištu u Rezovcu. Prvi je zakazan već u petak, kada se očekuje puno veći odaziv igrača.

Na prvom treningu se pojavio novi igrač Mateo Tomić, koji je došao iz susjednog županijskog drugoligaša Sokola iz Milanovca, gdje je stekao reputaciju odličnog strijelca, a nogomet je počeo igrati u Tomislavu iz rodnog Đulovca. Pripremama će se priključiti i iskusni Antonio Potonjac, koji dolazi iz Svetog Đurađa, a dosad je igrao u Suhopolju, Gradini, Virovitici, Napretku iz Rušana, Turanovcu te je u dva navrata već bio igrač Rezovca. Uprava kluba je u pregovorima s još dvije potencijalne igračke prinove.

IMG 8355 Custom

Prvu pripremnu utakmicu nogometaši Rezovca će odigrati u nedjelju, 2. veljače kada gostuju kod Bilogore 1947. u Špišić Bukovici. Dogovorene su još tri utakmice: 9. veljače sa Zrinskim u Novoj Bukovici, 14. veljače sa Suhopoljem i 23. veljače s milanovačkim Sokolom.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”577157″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content