KINO SLATINA Ovog vikenda na rasporedu animirani “Frka”, epska avantura “Dolittle” i akcijski “Zločesti dečki zauvijek”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

FRKA – SINK
-animirani

petak, 17.01. u 17:00
subota, 18.01. u 17:00
nedjelja, 19.01. u 17:00

Otkako je bio štene, Frka živi lagodnim životom. Živi u velikoj vili, jede sočne odreske, spava na najfinijoj posteljini i živi životom o kakvom pas može samo sanjati. Kada ostane bez vlasnika, Frka se nađe sam na ulici, daleko od svoje kuće. Frkina naviknutost na privilegirani život čini ga klasičnim primjerom ribe na suhom u ovom zastrašujućem svijetu. U međuvremenu, pohlepni rođaci njegovog vlasnika zaposlili su tragača za životinjama kako bi ga pronašli, čega Frka nije uopće svjestan, jer je zapravo upravo on ključan za dobivanje nasljedstva. Dok se Frka trudi preživjeti, nesvjesno ostaje jedan korak ispred svih koji ga traže i upoznaje Rousey, okorjelu lutalicu koja će ga uzeti pod svoje okrilje i naučiti kako se snalaziti u stvarnom svijetu, i Zoe, osamnaestogodišnju glazbenicu u usponu koja se također trudi pronaći gdje točno pripada. Na svoj način će obje pomoći Frki otkriti da najvažnije u životu nije ono što imaš nego koga imaš uza sebe.

Cijena ulaznice: 20 kuna

DOLITTLE
-epska avantura

petak, 17.01. u 19:00
subota, 18.01. u 19:00
nedjelja, 19.01. u 19:00

Robert Downey Jr. elektrificira jednog od najpostojanijih likova u književnosti na vrlo životopisan prikaz klasične priče o čovjeku koji može razgovarati sa životinjama: Dolittle.

Nakon što je sedam godina ranije izgubio suprugu, ekscentrični doktor John Dolittle (Downey), poznati liječnik i veterinar Engleske kraljice Viktorije, otuđio se daleko iza visokih zidova dvorca Dolittle, u društvu egzotičnih životinja.

Ali kada se mlada kraljica (Jessie Buckley) teško razboli, nevoljko Dolittle je prisiljena uploviti u epsku avanturu do mitskog otoka u potrazi za lijekom, povratiti svoju duhovitost i hrabrost dok se suočava sa starim protivnicima i otkriva čudesna stvorenja.

Doktoru se u njegovom naumu pridružuju mladi, samozvani pripravnik i raskalašena družina životinja, uključujući tjeskobnu gorilu, entuzijastičnu, ali ne baš pamentu patku, dvolični dvojac ciničnog noja i nadmoćnog polarnog medvjeda te snažnu papigu, koja je i najvjerniji savjetnik Dolittlea.

U originalnoj verziji filma na engleskom jeziku uz Robert Downey Jr., impresivnu glumačku postavu čine Antonio Banderas, Emma Thompson, Rami Malek, Michael Sheen, Marion Cotillard, Frances de la Tour, Ralph Fiennes, Selene Gomez , Tom Holland, Octavia Spencer i Craig Robinson, a za specijalne efekte pobrinuli su se dobitnici Oscara Jim Broadbent i Carmen Laniado.

Cijena ulaznice: 25 kuna

ZLOČESTI DEČKI ZAUVIJEK
-akcija

petak, 17.01. u 21:00
subota, 18.01. u 21:00
nedjelja, 19.01. u 21:00

Marcus Burnett (Martin Lawrence) ponovno su zajedno u još jednoj ludoj vožnji u dugo očekivanom nastavku “Zločesti dečki zauvijek”. Ovaj put naši zločesti dečki jesu nešto stariji ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus svom dugogodišnjem partneru Mikeu najavljuje skorašnji odlazak u mirovinu, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina, video: youtube.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content